Uw financiële partner

Duidelijk met pakketten en vaste tarieven voor onze diensten


Tarieven


Scherpe tarieven voor iedere ondernemer

Als klant wilt u graag duidelijkheid over de kosten voor het uitbesteden van uw financiële administratie. Wij werken veelal met een vast maandbedrag, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Onderstaand ziet u de 4 pakketten die het meest gekozen worden door onze klanten: EENMANSZAAK / VOF, MKB MEDIUM, MKB XL en MKB PROFESSIONAL.

Als ondernemer zie je graag dat je bedrijf op alle fronten goed groeit, behalve qua administratie. Toch groeit de administratie van uw bedrijf vaak net zo snel als de rest van de onderneming. Wilt u dat meer succes niet automatisch voor meer werk aan de administratie zorgt? Dan heeft Nieuwenhuis Financieel Management een praktische oplossing voor u.

 

De praktische oplossing

Nieuwenhuis Financieel Management werkt met een online boekhoudsysteem en brengt de administratie van uw bedrijf volledig onder controle. Uw administratie wordt efficiënt verwerkt en alle gegevens veilig digitaal opgeslagen, waardoor u minder papieren rompslomp heeft en meer inzicht in uw financiën. Bovendien voldoet u met dit digitale archief aan de bewaarplicht van de Belastingdienst.  Uiteraard is het ook mogelijk uw administratie in ordners bij ons aan te leveren. U bepaalt de voorkeur van de aanlevering van uw administratie.

Wij combineren de mogelijkheden van moderne technologie en praktische, persoonlijke ondersteuning tot één totaalpakket voor de administratie van uw bedrijf. Duidelijke kosten, actieve begeleiding en heldere communicatie zijn voor ons daarbij vanzelfsprekend.

Als u vragen heeft over financiële of fiscale zaken is toegankelijke ondersteuning wel zo prettig. Nieuwenhuis Financieel Management biedt u dat. Wij kiezen er bewust voor onze tarieven als boekhouder betaalbaar te houden. We maken duidelijke afspraken vooraf en u krijgt geen verrassingen op de factuur. Ons team beantwoordt uw vragen graag: via e-mail, chat of telefonisch. Net wat u zelf prettig vindt. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

EENMANSZAAK / VOF

v.a.€59/m

MKB MEDIUM

v.a.€149/m

MKB XL

v.a.€299/m

MKB PROFESSIONAL

v.a.€598/m

Alle prijzen op onze website zijn exclusief BTW.

Hoe berekenen wij onze vaste tarieven?

Onze tarieven worden bepaald door een schatting gebaseerd op de grootte van de onderneming. In de diverse pakketten zijn bij een reguliere administratie doorgaans alle boekhoudkundige en fiscale werkzaamheden opgenomen.

U betaalt een vast bedrag per maand met garantie dat alle werkzaamheden voor dat jaar worden gedaan, en u niet einde van het jaar voor een verrassing komt te staan met onverwachte kosten voor uw boekhouding. Als uw onderneming groeit, groeit uw administratie mee. Wij stellen u tijdig op de hoogte over de extra werkzaamheden en de kosten daarvan.