Uw financiële partner

Wat kunnen wij voor u betekenen+31 85 065 63 60


info@nieuwenhuisfinancieelmanagement.nl

Subsidies & toeslagen


Aanvragen van subsidies & toeslagen is onderdeel van onze dienstverlening. Wij zorgen dat uw aanvraag uiterst zorgvuldig en volledig wordt ingediend.

Enkele interessante subsidieregelingen zijn:

  • kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)
  • microfinanciering
  • WSBO voor speur- en ontwikkelingswerk
  • leningen aan startende ondernemers (durfkapitaal)
  • startersaftrek

Het speelveld van subsidies en toeslagen is continu aan verandering onderhevig. Subsidies zijn een instrument van de overheid om haar doelstellingen te realiseren op het gebied van innovatie, duurzaamheid en arbeidsmarktmobiliteit. Wanneer speerpunten in het overheidsbeleid veranderen, dan veranderen de subsidiemogelijkheden mee.

Veelal weet een ondernemer niet welke subsidieregelingen er bestaan en waar hij ze kan vinden. Nieuwenhuis Financieel Management volgt deze ontwikkelingen op de voet.

 

Maak gebruik van de mogelijkheden

Of u in aanmerking komt voor een subsidie of regeling, hangt af van de specifieke voorwaarden van de betreffende regeling. Veel subsidies hebben een duidelijke doelgroep en een vaste indieningstermijn voor een aanvraag. Zorg er in ieder geval voor dat u subsidie aanvraagt vóórdat u begint met uw werkzaamheden. U krijgt meestal geen subsidie voor een project dat u al gestart bent.

 

Toeslagen

Het is veel mensen onduidelijk wanneer toeslag aangevraagd kan worden. Daarom controleren wij of er recht op toeslag bestaat bij het invullen van de belastingaangifte. is dit het geval dan vragen wij dit voor u aan. De meest voorkomende toeslagen zijn:

  • zorgtoeslag
  • huurtoeslag
  • kinderopvangtoeslag

Voor advies neem vrijblijvend contact met ons op!

Kom in contact met een van onze specialisten

Contact


Wilt u meer weten over uw mogelijkheden voor het aanvragen van subsidies of toeslagen? Heeft u advies nodig of wilt u een andere vraag stellen?

Laat het ons gerust weten via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel als mogelijk contact op om uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 – 065 63 60.