Uw financiële partner

Wat kunnen wij voor u betekenen+31 85 065 63 60


info@nieuwenhuisfinancieelmanagement.nl

Startersbegeleiding


Fundament voor succes

Gefeliciteerd met uw keuze voor het ondernemerschap!

In de praktijk komt er veel op u af. Voor een goede (door)start is een deugdelijk ondernemersplan essentieel. U ordent uw gedachten en kunt de juiste prioriteiten stellen. Voor het aanvragen van een financiering vereist de bank een goede onderbouwing van uw ondernemersplan.

 

Uw administratie op orde

U heeft op administratief gebied veel te regelen. Van inschrijving bij de KvK, kiezen van bedrijfsvorm, aanmelden Belastingdienst en het bijhouden van de bedrijfsadministratie. Uw administratie omvat alle gegevens over uw onderneming die u op papier of elektronisch vastlegt. En vormt de basis van uw belastingaangiften. U bent verplicht te voldoen aan de wettelijke regels die de Belastingdienst stelt.

Nog een reden waarom een goed georganiseerde administratie belangrijk is: het geeft u een overzicht  hoe uw bedrijf ervoor staat. Uw inkomsten, uitgaven en winst staan op een rij en u ziet in één oogopslag of het betalingsgedrag van klanten goed is.

 

Breed dienstenpakket voor starters

Nieuwenhuis Financieel Management begeleidt startende ondernemers met een breed dienstenpakket, welke op uw specifieke behoeften wordt afgestemd.

Onze services bestaat ondermeer uit:

  • begeleiding bij het opstellen van uw ondernemersplan
  • begeleiding bij kredietaanvragen
  • advies keuze bedrijfsvorm
  • inschrijving Kamer van Koophandel
  • aanmelding Belastingdienst
  • advies verzekeringen
  • onderzoeken subsidiemogelijkheden
  • inrichten bedrijfsadministratie

 

Ook na de formele start van uw bedrijf kunt u gebruik blijven maken van de diensten van administratiekantoor Nieuwenhuis Financieel Management. Graag nodigen wij u uit om samen u te inventariseren wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakings- gesprek op één van onze kantoren.

Kom in contact met een van onze specialisten

Contact


Wilt u meer weten hoe wij u kunnen ondersteunen met een succesvolle start van uw bedrijf? Heeft u advies nodig of wilt u een andere vraag stellen?

Laat het ons gerust weten via onderstaand formulier. Hierin kunt u tevens aangeven naar welke andere diensten uw interesse uitgaat.

Een van onze specialisten neemt zo snel als mogelijk contact op om uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 – 065 63 60.