Uw financiële partner

Wat kunnen wij voor u betekenen+31 85 065 63 60


info@nieuwenhuisfinancieelmanagement.nl

M-biljet / M-formulier


In zeer veel gevallen bestaat aanspraak op een toeslag. Wanneer u uit Nederland bent geëmigreerd of naar Nederland bent geïmmigreerd moet u belastingaangifte doen met behulp van een M-biljet / M-formulier. U zal de papieren versie van het toegestuurd krijgen van de belastingdienst. Het invullen van een M-biljet / M-formulier is vaak een tijdrovende en lastige klus. Nieuwenhuis Financieel Management verzorgt dit graag voor u zodat u het maximaal bedrag aan belastingvoordeel kunt terugvragen.

Al uw gegevens voor het M-biljet / M-formulier kunnen worden aangeleverd middels mail. Er hoeft geen fysieke afspraak plaats te vinden.

 

Elektronische aangifte

De belastingaangifte met het M-biljet / M-formulier kan voor particulieren enkel per post worden verzonden naar de Belastingdienst. Er is geen mogelijkheid om de belastingaangifte digitaal te versturen. Nieuwenhuis Financieel Management beschikt over aangiftesoftware waar uw aangifte in berekend kan worden. Zo bent u verzekerd van een maximale teruggaaf of minimale aanslag bij het invullen van het M-biljet en weet u gelijk wat u terug krijgt of moet betalen.

 

Een M-biljet invullen en dan?

Behalve uw C-biljet invullen, kunnen onze specialisten meer voor u betekenen. Uw jaarlijkse belastingaangifte, aangifte erfbelasting of het opstarten van een bezwaarprocedure. Bent u ondernemer? Besteed dan uw gehele boekhouding uit aan onze specialisten. Wij zijn u graag van dienst!

Wilt u gebruik maken onze diensten, neem contact met ons op.

Kom in contact met een van onze specialisten

Contact


Wilt u het M-biljet door onze specialisten laten invullen? Heeft u advies nodig of wilt u een andere vraag stellen?

Laat het ons gerust weten via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel als mogelijk contact op om uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 – 065 63 60.