Uw financiële partner

Administratieve en fiscale dienstverlening voor ondernemingen, verenigingen en stichtingen+31 20 261 79 85


info@nieuwenhuisfinancieelmanagement.nl

Loonadministratie voor ondernemers


Uw medewerkers

Loonadministratie kost u als ondernemer veel tijd en wordt vaak gezien als administratieve rompslomp. Dit is ook niet vreemd, aangezien er veel know-how  aanwezig moet zijn voor een correcte verwerking van de salarissen van uw medewerkers. Veel ondernemers kiezen daarom voor het uitbesteden van hun loonadministratie.

Als administratiekantoor zorgen wij voor de verwerking van de salarisadministratie, loonstroken, jaaropgaven en de loonbelastingaangifte. Ook stellen wij arbeidsovereenkomsten op, melden de nieuwe medewerkers aan bij instanties en beantwoorden vragen van personeel.

 

Voordelen lonen uitbesteden

  • Het bespaart u tijd: als u met een administratiekantoor in zee gaat. Ook de urenstaten en personeelsmutaties kunt u zelfs bijhouden in de salaris software.
  • U bent verzekerd van know-how en de laatste wettelijke regels: loonadministratie is een specialistisch onderwerp. In plaats van de steeds veranderende regels bij te houden, kunt u dit overlaten aan uw administratiekantoor.
  • Voor de prijs hoeft u het niet te laten: In de praktijk verdient de ondernemer de kosten veelal terug door de mogelijkheden die de nieuwste software biedt. De tijdsbesparing is aanzienlijk en de verwerking van de salarissen efficiënt.

Loonadministratie voor administratiekantoren


Uw klanten

U heeft een administratiekantoor en zoekt voor uw klanten een betrouwbare partner om de lonen van de medewerkers te verwerken. De salarisadministratie van uw klanten moet goed en efficiënt worden verwerkt. Dat vraagt om een professional met kennis van zaken.

Wanneer u ons de loonadministratie voor uw klanten laat verzorgen, dan hebben uw klanten een vaste contactpersoon voor al hun vragen.
Vooraf bespreken we met u de wensen van u en uw klant. Samen bepalen we de werkwijze en welke werkzaamheden wij voor uw klanten verrichten, de aanlevering van en communicatie naar uw klanten en wat uw klanten zelf doen.

 

loonverwerker voor het MKB

Nieuwenhuis Financieel Management hecht veel waarde aan innovatie die het makkelijker maakt de loonadministratie te realiseren. Daarom ondersteunen wij uw klanten met de meest vooruitstrevende software op het gebied van HR- en loonadministratie.

Via deze software hebben uw klanten eenvoudig inzage in loonkosten, gewerkte uren en planningen. Daarnaast beschikken uw klanten over  management dashboards en HR-rapportages in Numbers.

Wilt u weten hoe Nieuwenhuis Financieel Management u kan ondersteunen bij de verwerking van de loonadministratie van uw klanten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.