Uw financiële partner

Wat kunnen wij voor u betekenen+31 85 065 63 60


info@nieuwenhuisfinancieelmanagement.nl

Loonadministratie


Wilt u als administratiekantoor gebruik maken van de loonadministratie voor kantoren?  Zoekt u een vertrouwd kantoor om de loonaangiften van uw klanten uit te besteden?

Een stipte en secure loonadministratie houdt uw klanten blij en de fiscus tevreden. Ons team biedt u alle werkzaamheden die horen bij een solide loonadministratie voor uw klanten.

 

De salarisadministratie efficiënt geregeld

Nieuwenhuis Financieel Management biedt u garantie op een correcte verwerking van de salarissen van uw klanten. Wij kunnen de totale loonadministratie van uw klanten overnemen.  Ook een mix van uitbesteden en een deel zelf doen, is mogelijk.

Voor onze serviceverlening maken wij gebruik van de meest vooruitstrevende  software en het online HR en administratie systeem. Uw klanten hebben als werkgever online toegang tot alle benodigde salarisdocumenten in een beveiligde omgeving. Ook de werknemers krijgen een eigen beveiligde login met toegang tot hun salarisstroken en jaaropgaven.

Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief. Zo garanderen wij u dat uw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale en fiscale wet- en regelgeving.

  • Uw klanten krijgen realtime toegang en inzicht
  • Online toegang tot salarisrapportages: loonstroken, betaalbestanden, loonaangiften
  • Verlof- en verzuimregistratie
  • Digitaal dossier per werknemer
  • Management rapportages van HR- en salarisgegevens
  • Digitaal doorgeven van wijzigingen
  • Gratis mobiele apps
  • HR signalen: einde proeftijd, contracten, verjaardagen, jubilea
  • Tijdwinst door directe koppeling met boekhoudprogramma

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem gerust contact met ons op!

Kantoor Amsterdam

Kantoor Haarlem

Kantoor Alkmaar

Kantoor Utrecht

Kantoor Rotterdam

Kantoor Almere

Kom in contact met een van onze specialisten

Contact


Wilt u meer weten over het uitbesteden van de loonadministratie van uw klanten?  Heeft u advies nodig of wilt u een andere vraag stellen?

Laat het ons gerust weten via onderstaand formulier. Eén van onze specialisten neemt zo snel als mogelijk contact op om uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 – 065 63 60.