Uw financiële partner

Wat kunnen wij voor u betekenen+31 85 065 63 60


info@nieuwenhuisfinancieelmanagement.nl

Incasso & Creditmanagement


Incasso met oog voor uw klant

Incasso & creditmanagement is een logische stap als uw klant de betalingstermijn van een factuur overschrijdt. Nieuwenhuis Financieel Management biedt u de mogelijkheid aan om het incasso traject voor u uit handen te nemen. Wij incasseren zoveel als mogelijk het te betalen bedrag op minnelijke wijze met oog voor de relatie met uw klant.

 

Met behoud van klantrelatie!

Als ondernemer wilt u de relatie met uw klant goed houden. Het uitbesteden van uw debiteurenbeheer geeft u deze ruimte. Een derde persoon neemt het contact over met uw klant over het innen van de factuur. Dit geeft u de ruimte en rust in het contact met uw klant.

 

Werkwijze

Nieuwenhuis Financieel Management geeft u  de mogelijkheid het gehele traject vanaf facturatie en debiteurenbeheer tot en met het innen van de betalingen uit te besteden.

Bij het aanmelden van een vordering, gaan wij in overleg met u zo snel als mogelijk over tot verwerking. Dezelfde dag versturen wij een schrijven per post en via een e-mailbericht naar uw debiteur.  In het incassotraject werken wij samen met vaste partners  waaronder gerenomeerde advocaten- en gerechtsdeurwaarderskantoren.

 

Voordelen uitbesteden

  • Klanten betalen gemiddeld 30% sneller
  • Verbetering van uw liquiditeitspositie
  • Gestructureerd en professioneel beheer van uw debiteuren
  • Afname van het debiteurenrisico door een proactieve aanpak
  • Vaste medewerkers die uw klanten benaderen
  • Klantvriendelijk debiteurenbeheer
  • Administratief gemak
  • Kostenbesparing

 

Voor vrijblijvend advies neem contact met ons op.

Kom in contact met een van onze specialisten

Contact


Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw incasso & creditmanagement? Heeft u advies nodig of wilt u een andere vraag stellen?

Laat het ons gerust weten via onderstaand formulier. Hierin kunt u tevens aangeven naar welke andere diensten uw interesse uitgaat. Een van onze specialisten neemt zo snel als mogelijk contact op om uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 – 065 63 60.