Uw financiële partner

Wat kunnen wij voor u betekenen+31 85 065 63 60


info@nieuwenhuisfinancieelmanagement.nl

Facturatie & Debiteurenbeheer


U wilt uw facturatie & debiteurenbeheer uitbesteden? Nieuwenhuis Financieel Management is hierin deskundig dienstverlener met een innovatieve aanpak.

In het kort betekent dit voor u:

  • Facturatie tot en met inning
  • Klantvriendelijk debiteurenbeheer
  • Ontzorging, tijdbesparing en gemak
  • Waarborg voor continuïteit

Wij begrijpen hoe frustrerend het is als langdurig openstaande rekeningen uw liquiditeit doen stollen. Bovendien, naarmate de tijd verstrijkt, neemt het risico op non-betaling toe. Met debiteurenbeheer neemt Nieuwenhuis Financieel Management het volledige proces van facturatie tot en met inning over. In overleg kan dit ook (gedeeltelijk) plaatsvinden op uw locatie.

 

Uitbesteden levert meer op

Nieuwenhuis Financieel Management is ingericht om uw facturatie- en debiteurenprocessen in zijn geheel over te nemen. Niet alleen zorgen wij voor het verzenden van uw (digitale) facturen, herinneringen en aanmaningen, maar ook zorgen wij voor de uiteindelijke betaling en de verwerking daarvan. U kunt bij ons terecht voor advies hoe efficiënter en klantvriendelijk te factureren en te incasseren.

 

24/7 inzage

De facturatie uit handen geven betekent dat u verzekerd bent van continuïteit en wij alle inspanningen verrichten om de betalingen van uw facturen binnen te krijgen. U heeft hierbij 24-uur per dag inzage in de vorderingen.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Kom in contact met een van onze specialisten

Contact


Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw facturatie en debiteurenbeheer? Heeft u advies nodig of wilt u een andere vraag stellen?

Laat het ons gerust weten via onderstaand formulier. Hierin kunt u tevens aangeven naar welke andere diensten uw interesse uitgaat. Een van onze specialisten neemt zo snel als mogelijk contact op om uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 – 065 63 60.