Uw financiële partner

Administratieve en fiscale dienstverlening voor ondernemingen, verenigingen en stichtingen


Nieuwenhuis Financieel Management

De boekhouder voor uw boekhouding en administratie in regio Amsterdam


 

Bent u op zoek naar een administratiekantoor, boekhouder, accountant of belastingadviseur in Amsterdam of omgeving?

Nieuwenhuis Financieel Management neemt u werk uit handen. Of u nu de administratie of loonaangiften wilt uitbesteden. Uw jaarrekening wilt laten opstellen of een extra paar ogen zoekt bij uw belastingaangifte. De specialisten van Nieuwenhuis Financieel Management staan voor u klaar.

Ook verzorgen wij de facturatie, debiteurenbeheer en uitvoering van betalingsverkeer voor bedrijven. In overleg kunnen werkzaamheden op locatie worden uitgevoerd.

Door deze diensten uit te besteden, verzekert u zichzelf van continuïteit van de administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden. U creëert meer ruimte om te ondernemen en uw winst te vergroten.

 

Actuele cijfers

Wij maken gebruik van de nieuwste administratie- en boekhoudsoftware waaronder Twinfield, Basecone, WeFact en Numbers. Gebruikt u andere software? Geen probleem. Samen met u bepalen we de inrichting van uw administratie en de frequentie en wijze van aanlevering. De administratie ontvangen wij van onze klanten in ordners en/of digitaal.

U beschikt over actuele financiële informatie, waardoor u als ondernemer weet waar u staat. U bent verzekerd van een scherp tarief doordat het grootste gedeelte van de administraties is geautomatiseerd. U betaalt een vast bedrag per maand waarin onze diensten zijn verwerkt. Zo komt u niet onverwachts voor verrassingen te staan.

 

Onze klanten

Nieuwenhuis Financieel Management heeft zowel eenmanszaken, V.O.F.’s, B.V.’s, stichtingen als verenigingen zonder haar hoede. Onze klanten zijn actief in o.a. de volgende  branches: zakelijke dienstverlening, horeca, retail, IT, gezondheidszorg, transport en de bouw.

Ook verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren.

 

Wilt u meer weten hoe wij u kunnen ondersteunen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor in Amsterdam.

( ZZP ) Boekhouder Amsterdam

 

Entrada 516
1114 AA Amsterdam
020 – 261 79 85

 

 

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag

Boekhouder in Amsterdam en omgeving

Nieuwenhuis Financieel Management denkt graag met u mee. Wij pakken de zaken flexibel aan. Wij geloven in de persoonlijke aanpak. Dat wil zeggen dat ons administratiekantoor niet alleen betrokken is bij uw onderneming, maar ook bij u. Uw verwachtingen en mensen bepalen immers uw bedrijfsvoering en daarmee ook onze aanpak.

  • Tijdbesparend
  • Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
  • Adviserend en meedenkend
  • Transparant en doeltreffend
  • Een boekhouder met een persoonlijke benadering
  • Altijd een vast aanspreekpunt

U kunt ervan overtuigd zijn dat uw boekhouding in vertrouwde handen is. Zo is uw boekhouding altijd up-to-date en kunt u ondernemen op basis van de juiste cijfers.

Klant worden

Wilt u nadere informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 020 – 261 79 85 of laat een bericht  achter op onze contactpagina. U hoort dan zo snel als mogelijk van ons.

Het hoofdkantoor van Nieuwenhuis Financieel Management is gevestigd in Amsterdam bij metrostation Van der Madeweg en direct aan afslag S111 Duivendrecht vanaf de A10. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Ons administratiekantoor in Amsterdam is vanuit omringende plaatsen als Amstelveen, Abcoude, Zaandam en Diemen ook goed te bereiken.

Onze tarieven voor (online) boekhouden en belastingaangiften


EENMANSZAAK / VOF

v.a.€59/m

MKB MEDIUM

v.a.€149/m

MKB XL

v.a.€299/m

MKB PROFESSIONAL

v.a.€598/m

Alle prijzen op onze website zijn exclusief BTW.

Kom in contact met een van onze specialisten.

Contact


Wilt u meer weten over onze diensten, pakketten en prijzen? Heeft u advies nodig of wilt u een andere vraag stellen?

Laat het ons gerust weten via onderstaand formulier. Eén van onze specialisten neemt zo snel als mogelijk met u op om uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 – 261 79 85.