Uw financiële partner

Wat kunnen wij voor u betekenen+31 85 065 63 60


info@nieuwenhuisfinancieelmanagement.nl

Belastingadvies van onze belastingadviseur


De belastingadviseur biedt helder belastingadvies op elk fiscaal terrein, al dan niet in samenwerking met andere specialisten. Denk hierbij aan vragen op het gebied van schenkbelasting, erfbelasting, de fiscale gevolgen van bepaalde handelingen etc.

Er kunnen redenen zijn om de rechtsvorm van uw onderneming te wijzigen. Wat zijn de fiscale gevolgen als u van eenmanszaak naar BV gaat, hoe komt u weer uit de BV e.d.

Ook kunt u bij ons terecht voor advies op onderdelen van uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

 

Maak gebruik van uw belastingvoordelen

De aftrekposten voor ondernemers worden gezamenlijk ook wel de “Ondernemersaftrek” genoemd.

  • de zelfstandigenaftrek
  • de startersaftrek
  • de aftrek voor speur- en ontwikkelingswerk
  • de meewerkaftrek
  • de startersaftrek bij arbeidsongeschiktheid
  • de stakingsaftrek
  • de MKB-winst vrijstelling

 

De belastingdienst heeft een aantal eisen opgesteld om gebruik te kunnen maken van bovenstaande aftrekposten. In de praktijk zien wij regelmatig dat ondernemers niet op de hoogte zijn van deze aftrekposten, waardoor zij een aanzienlijk bedrag aan belastingvoordeel mislopen.

Door een deskundige in te schakelen voor uw belastingaangifte maakt u optimaal gebruik van de beschikbare aftrekposten en het belastingvoordeel.

Neem voor gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.

Kom in contact met een van onze specialisten

Contact


Wilt u meer weten over over onze dienstverlening, pakketten en/of prijzen? Heeft u advies nodig of wilt u een andere vraag stellen?

Laat het ons gerust weten via onderstaand formulier. Hierin kunt u tevens aangeven naar welke andere diensten uw interesse uitgaat. Een van onze specialisten neemt zo snel als mogelijk contact op om uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 – 065 63 60.