Uw financiële partner

Wat kunnen wij voor u betekenen+31 85 065 63 60


info@nieuwenhuisfinancieelmanagement.nl

Bedrijfsadministratie


Deskundig partner voor uw bedrijfsadministratie

Voor een adequate bedrijfsvoering is uw bedrijfsadministratie een essentiële informatiebron. Voor het nemen van beslissingen omtrent investeringen in o.a. bedrijfsinventaris, personeel en wagenpark wilt u beschikken over actuele cijfers vanuit uw bedrijfsadministratie.

Uit een bijgewerkte administratie zijn op eenvoudige wijze diverse overzichten samen te stellen, zoals:

  • periodiek maand- of kwartaaloverzicht van uw resultaten;
  • openstaande postenlijst debiteuren en crediteuren
  • tussentijdse, voorlopige balans

 

Uitbesteden ook op locatie

Het voeren van een bedrijfsadministratie is over het algemeen een tijdrovende bezigheid voor ondernemers. Tevens dient u te beschikken over voldoende deskundigheid om de administratie op juist wijze te voeren. Nieuwenhuis Financieel Management kan u hierin als deskundig partner ter zijde staan.

U kunt uw bedrijfsadministratie gedeeltelijk of ook geheel aan ons uitbesteden. Onze dienstverlening bestaat o.a. uit periodiek boeken van in- en verkoopfacturen, het verwerken van kas- en bankmutaties, periodieke rapportage van de balans en winst- en verliesrekening en het verzorgen van belastingaangiften. Ook bieden wij  onze klanten de mogelijkheid om facturatie, debiteuren- en crediteurenbeheer aan ons uit te besteden. Bovenstaande werkzaamheden kunnen in overleg (gedeeltelijk) op uw locatie worden uitgevoerd.

 

Voordelen Nieuwenhuis Financieel Management

  • Deskundig partner voor het voeren van uw administratie volgens de richtlijnen van de Belastingdienst
  • Bijgewerkte administratie
  • Toegang tot actuele financiële informatie
  • Verzekerd van continuïteit ook bij ziekte, vakantie en verlof

 

Voor de bedrijfsadministratie maken wij gebruik van geavanceerde professionele software waaronder Twinfield, WeFact, Basecone en Numbers. Gebruikt u andere software? Geen probleem. In overleg met u bepalen we de werkwijze en de inrichting van uw administratie.

Wilt u meer weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Kom in contact met een van onze specialisten

Contact


Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw bedrijfsadministratie? Heeft u advies nodig of wilt u een andere vraag stellen?

Laat het ons gerust weten via onderstaand formulier. Hierin kunt u tevens aangeven naar welke andere diensten uw interesse uitgaat. Een van onze specialisten neemt zo snel als mogelijk contact op om uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 – 065 63 60.