Uw financiële partner


Nieuwenhuis Financieel Management

Hét kantoor voor uw boekhouding en administratie in regio Alkmaar


 

Bent u op zoek naar een administratiekantoor, boekhouder, accountant of belastingadviseur in Alkmaar of omgeving?

Nieuwenhuis Financieel Management neemt u werk uit handen. Of u nu de administratie of loonaangiften wilt uitbesteden. Uw jaarrekening wilt laten opstellen of een extra paar ogen zoekt bij uw belastingaangifte. De specialisten van Nieuwenhuis Financieel Management staan voor u klaar.

Ook verzorgen wij de facturatie, debiteurenbeheer en uitvoering van betalingsverkeer voor bedrijven. In overleg kunnen werkzaamheden op locatie worden uitgevoerd.

Door deze diensten uit te besteden, verzekert u zichzelf van continuïteit van de administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden en creëert u meer ruimte om te ondernemen en uw winst te vergroten.

 

Actuele cijfers

Wij maken gebruik van de nieuwste administratie- en boekhoudsoftware waaronder Twinfield, Basecone, WeFact en Numbers. Gebruikt u andere software? Geen probleem. Samen met u bepalen we de inrichting van uw administratie en de frequentie en wijze van aanlevering. De administratie ontvangen wij van onze klanten in ordners en/of digitaal.

U beschikt over actuele financiële informatie, waardoor u als ondernemer weet waar u staat. U bent verzekerd van een scherp tarief doordat het grootste gedeelte van de administraties is geautomatiseerd. U betaalt een vast bedrag per maand waarin onze diensten zijn verwerkt. Zo komt u niet onverwachts voor verrassingen te staan.

 

Onze klanten

Nieuwenhuis Financieel Management heeft  zowel eenmanszaken, V.O.F. ‘s, B.V. ‘s, stichtingen, maatschappen als verenigingen onder haar hoede. Onze klanten zijn actief in o.a. de volgende branches: zakelijke dienstverlening, horeca, retail, IT,  gezondheidszorg, transport en de bouw.

Ook voor particulieren verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting.

 

Wilt u meer weten hoe wij u kunnen ondersteunen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Administratiekantoor Alkmaar

 

Telefoonnummer:

085 – 065 63 60

 

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag

Boekhouder in Alkmaar en omgeving

Nieuwenhuis Financieel Management denkt graag met u mee. Wij pakken de zaken flexibel aan. Wij geloven in de persoonlijke aanpak. Dat wil zeggen dat ons administratiekantoor niet alleen betrokken is bij uw onderneming, maar ook bij u. Uw verwachtingen en mensen bepalen immers uw bedrijfsvoering en daarmee ook onze aanpak.

  • Tijdbesparend
  • Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
  • Adviserend en meedenkend
  • Transparant en doeltreffend
  • Een boekhouder met een persoonlijke benadering
  • Altijd een vast aanspreekpunt

U kunt ervan overtuigd zijn dat uw boekhouding in vertrouwde handen is. Zo is uw boekhouding altijd up-to-date en kunt u ondernemen op basis van de juiste cijfers.

Klant worden

Wilt u nadere informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 085 – 065 63 60 of laat een bericht  achter op onze contactpagina. U hoort dan zo snel als mogelijk van ons.

U bent van harte welkom op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we uw wensen en welke werkzaamheden u wilt uitbesteden. En hoe wij u hierin zo goed als mogelijk kunnen ondersteunen.

Onze tarieven voor (online) boekhouden en belastingaangiften


EENMANSZAAK / VOF

v.a.€59/m

MKB MEDIUM

v.a.€129/m

MKB XL

v.a.€299/m

MKB PROFESSIONAL

v.a.€598/m

Alle prijzen op onze website zijn exclusief BTW.

Kom in contact met een van onze specialisten.

Contact


Wilt u meer weten over onze diensten, pakketten en prijzen? Heeft u advies nodig of wilt u een andere vraag stellen?

Laat het ons gerust weten via onderstaand formulier. Eén van onze specialisten neemt zo snel als mogelijk met u op om uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 – 065 63 60.