Uw financiële partner

Wat kunnen wij voor u betekenen+31 85 065 63 60


info@nieuwenhuisfinancieelmanagement.nl

Accountancy / Accountantskantoor


Lang niet iedereen heeft een accountantsverklaring* nodig. In de meeste gevallen is het niet nodig.

 

Wat zijn de voorwaarden voor een accountantsverklaring?

Als ondernemer met een organisatie als een eenmanszaak, vof, man/vrouw vof, maatschap of C.V. is geen accountantsverklaring nodig voor uw administratie of jaarrekening.

Als bestuurder van een rechtspersoon zoals B.V., N.V., stichting of vereniging heeft u voor de Nederlandse wetgeving alleen een accountantsverklaring nodig als u aan twee van de onderstaande voorwaarden voldoet:

  • de waarde van de activa van uw organisatie minus de herwaarderingsreserve en minus de reserve deelnemingen hoger zijn dan € 4.400.000,- en
  • de omzet bedraagt meer dan € 8.800.000,- en
  • de organisatie heeft meer dan 50 medewerkers in dienst.

*Voor complexe zaken werken wij samen met diverse gespecialiseerde dienstverleners, waaronder een accountantskantoor, juridische experts en fiscale adviseurs. Dit wordt door ons begeleid, zodat u altijd via één loket toegang heeft tot deze verschillende diensten.

Wilt u gebruik maken van onze diensten, neem gerust contact met ons op en informeer naar uw mogelijkheden.

Kom in contact met een van onze specialisten

Contact


Wilt u meer weten over het verzorgen van uw jaarrekening met accountantsverklaring? Heeft u advies nodig of wilt u een andere vraag stellen?

Laat het ons gerust weten via onderstaand formulier. Hierin kunt u tevens aangeven naar welke andere diensten uw interesse uitgaat. Een van onze specialisten neemt zo snel als mogelijk contact op om uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 – 065 63 60.