Uw financiële partner

Wat kunnen wij voor u betekenen+31 85 065 63 60


info@nieuwenhuisfinancieelmanagement.nl

Aangifte vennootschapsbelasting


Uw VPB aangifte uitbesteden

Bij Nieuwenhuis Financieel Management wordt uw aangifte vennootschapsbelasting deskundig ingevuld en tijdig ingediend. Hierbij letten wij op de investeringen die u heeft gedaan. Wij adviseren onze klanten wat van belang is voor het komend jaar.

Iedere onderneming die winst maakt, betaalt belasting. Bij een eenmanszaak of V.O.F. wordt de belasting berekend en betaald via de inkomstenbelasting. Rechtspersonen zoals BV en NV betalen vennootschapsbelasting (VPB) over de winst. Vennootschapsbelasting geldt ook voor stichtingen en verenigingen met winstoogmerk.

 

Voorlopige aanslag

Meestal wordt aan het begin van het fiscale jaar een schatting gemaakt van de winst van dat jaar. U ontvangt een voorlopige aanslag die per direct of in maandelijkse termijnen kan worden betaald. Na afloop van het jaar doet u een aangifte VPB waarin precies wordt berekend hoeveel belasting u moet betalen. De voorlopige aanslag wordt door de belastingdienst verrekend met de definitieve aangifte vennootschapsbelasting.

Wij bieden u onderstaande dienstverlening:

  • Advies m.b.t. de loonverplichting DGA
  • Fiscale eenheid
  • Investeringsaftrek
  • Voorlopige aanslag vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting
  • Persoonlijke aansprakelijkheid
  • Verliescompensatie
  • Stamrecht bv

 

Wllt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. U bent van harte welkom.

Kom in contact met een van onze specialisten

Contact


Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw aangifte vennootschapsbelasting? Heeft u advies nodig of wilt u een andere vraag stellen?

Laat het ons gerust weten via onderstaand formulier. Hierin kunt u tevens aangeven naar welke andere diensten uw interesse uitgaat. Een van onze specialisten neemt zo snel als mogelijk contact op om uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 – 065 63 60.