Uw financiële partner

Wat kunnen wij voor u betekenen+31 85 065 63 60


info@nieuwenhuisfinancieelmanagement.nl

Aangifte omzetbelasting


Als ondernemer kunt u belastingplichtig zijn voor de omzetbelasting. De Belastingdienst bepaalt of u de aangifte per maand, per kwartaal of per jaar doet. Dit hangt veelal af van het af te dragen BTW bedrag per periode.

Het indienen van de aangifte omzetbelasting, ook welk BTW aangifte genoemd, vraagt veel kennis op het gebied van de fiscale wetgeving. Dit vraagt veel van u op het gebied van fiscale kennis. Als u beschikt over deze kennis, kunt u zelf de BTW aangifte indienen, maar het kan ook zijn dat u hier niet voldoende tijd voor heeft of dat u onvoldoende op de hoogte bent van de laatste regels omtrent de omzetbelasting.

Voor het uitbesteden uw belastingaangifte bent u bij administratiekantoor Nieuwenhuis Financieel Management aan het goede adres. Wij verzorgen uw aangifte met deskundigheid, checken uw maand-, kwartaal of jaaradministratie om de aangifte omzetbelasting correct en volgens de laatste belastingwetgeving voor u in te dienen bij de Belastingdienst.

 

Uw voordelen bij uitbesteden:

  • check van uw administratie
  • indienen aangiften volgens laatste belastingwetgeving
  • maximaal fiscaal voordeel
  • tijdige aangiftes, waardoor geen risico’s op onnodige boetes
  • u houdt meer tijd over voor uw onderneming
  • indien van toepassing indienen suppletie omzetbelasting

 

Ook besteden wij aandacht aan het controleren van uw facturatie en of deze voldoet aan de regels van de Belastingdienst. Indien er sprake is van de verleggingsregeling dient u altijd, dus ook bij binnenlandse leveringen, het BTW-identificatienummer van uw afnemer op de factuur te vermelden. Bij levering van goederen aan ondernemers in andere EU-landen (intracommunautaire leveringen) moeten het BTW-identificatienummer van zowel de leverancier en als de afnemer worden vermeld.

U merkt al dat de belastingwetgeving van de omzetbelasting complex kan zijn. Wilt u zeker stellen dat uw belastingaangiften correct worden ingediend, kan het raadzaam zijn deze uit te besteden aan een administratiekantoor. Wij zijn u graag van dienst!

Kom in contact met een van onze specialisten

Contact


Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw aangifte omzetbelasting? Heeft u advies nodig of wilt u een andere vraag stellen?

Laat het ons gerust weten via onderstaand formulier. Hierin kunt u tevens aangeven naar welke andere diensten uw interesse uitgaat. Een van onze specialisten neemt zo snel als mogelijk contact op om uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 – 065 63 60.